Owidz, 21.12.2018r.
ZAPYTANIE OFERTOWE
DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO STAŁÓWKI SZKOLNEJ
1.Zamawiający
Technikum im. gen. Józefa Hallera
Owidz, ul. Szkolna 6, 83-211 Jabłowo
Tel./fax 58 56 248 25
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
2. Przedmiot zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej Technikum im. gen. Józefa Hallera w Owidzu. Ilość zamówionych produktów została wskazana w formularzu cenowym – załącznik do oferty. Ilości wskazane w załączniku nr 1 – 7 do formularza ofertowego są wielkościami orientacyjnymi, przyjętymi w celu porównania ofert i wyboru najkorzystniejszej oferty. Zapłata należności nastąpi w terminie 14 dni od wystawienia faktury przez Dostawcę.
3. Termin realizacji zamówienia: od 02.01.2019 r. do 31.12.2019 r. Dostawa zamówieniowego towaru odbywać się będzie w zależności od potrzeb Zamawiającego.
4. Dodatkowe informacje na temat przedmiotu zamówienia można uzyskać
pod nr tel. 58 56 248 25 wew. 31 p. Janina Fabrello.
5. Wykonawcy biorący udział w niniejszym postępowaniu powinni złożyć formularz ofertowy na wykonanie wymienionego przedmiotu zamówienia wraz z załączonym formularzem cenowym z podziałem na poszczególne pakiety:
1. Pieczywo
2. Nabiał
3. Artykuły spożywcze
4. Ryby i artykuły rybne
5. Owoce i warzywa
6. Mięso i wędliny
7. Mrożonki
6. Kryteria wyboru oferty:
- najniższa cena brutto
7. Sposób przygotowania oferty: ofertę należy złożyć do sekretariatu w Technikum im. gen. Józefa Hallera w Owidzu. Formularz ofertowy wraz z załącznikami należy przekazać:
a) w formie elektronicznej na adres e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
b) w formie pisemnej osobiście lub listownie, w jednym egzemplarzu. Ofertę należy umieścić w zaklejonej kopercie następująco opisanej: nadawca, adresat, nazwa zadania, nr pakietu. Oferta powinna być podpisana przez wykonawcę lub osobę upoważnioną do występowania w imieniu wykonawcy, a każda strona wzoru umowy zaparafowana.
8. Miejsce i termin złożenia oferty: Ofertę należy złożyć do dnia 31.12.2018 r. do godz. 9.00 w sekretariacie Technikum im. gen. Józefa Hallera w Owidzu.
Powyższe zaproszenie nie jest zapytaniem o cenę w rozumieniu art. 69 ustawy Prawo zamówień publicznych.
Dyrektor
Technikum im. gen. Józefa Hallera w Owidzu
mgr Marzena Waśkowska
Załączniki:
1. formularz oferty (wersja *.doc), formularz oferty (wersja *.pdf),
2. formularz cenowy nr 1-7:
1. pieczywo (wersja *.xlsx), (wersja *.pdf),
2. nabiał (wersja *.xlsx), (wersja *.pdf),
3. artykuły spożywcze (wersja *.xlsx), (wersja *.pdf),
4. ryby (wersja *.xlsx), (wersja *.pdf),
5. warzywa i owoce (wersja *.xlsx), (wersja *.pdf),
6. mięso i wędliny (wersja *.xlsx), (wersja *.pdf),
7. mrożonki (wersja *.xlsx), (wersja *.pdf),
3. wzór umowy (wersja *.doc), (wersja *.pdf),
4. Treść powyższego zapytania ofertowego - wersja do druku