header.jpg

Do podstawowych zadań zawodowych wykonywanych przez technika hotelarstwa należą wszystkie czynności związane z fachową i kompleksową obsługą gościa hotelowego (recepcja, służba parterowa i służba pięter, gastronomia, organizacja i realizacja różnorodnych usług dodatkowych), ponadto zbieranie danych, gromadzenie informacji, kreowanie rozwoju i planowanie różnego rodzaju usług hotelarskich. Do zadań wykonywanych w trakcie pracy należą:
• fachowa i kompleksowa obsługa gościa hotelowego posługując się technikami pracy na stanowiskach w różnych rodzajach i kategoriach bazy hotelowej
• organizowanie pracy w zakładzie hotelarskim
• organizowanie usług gastronomicznych oraz prawidłowe obsługiwanie konsumenta
• organizowanie i obsługiwanie kongresów, targów, zjazdów i innych imprez
• organizowanie usług turystycznych i rekreacyjnych
• współpracowanie z firmami świadczącymi usługi dla zakładów hotelarskich
• prowadzenie korespondencji i obsługiwanie nowoczesnego sprzętu biurowego

Gdzie znajdziesz pracę po ukończeniu tej szkoły?

· Wszystkie obiekty hotelarskie: hotele, pensjonaty, ośrodki wczasowe, promy pasażerskie, pływające hotele w Polsce i w Europie.

13048226_1607853396202561_8014905028469314749_o.jpg17308929_1298760810201493_8739505305497150459_n.jpg17308931_1298730313537876_6967842333908248705_n.jpg17309568_1298720433538864_7987330954634381091_n.jpg17309572_1298723073538600_5396372801116832962_n.jpg17309846_1298702100207364_6825726468722437899_n.jpg17309846_1298723063538601_971351399034334100_n.jpg17342517_1298702083540699_5797558388743963349_n.jpg17342700_1298702086874032_4110091400445073200_n.jpg17342865_1298702080207366_6243002792253067602_n.jpg17353338_1298723070205267_4230945633751326205_n.jpgDSC05951.JPGDSC_0093.JPGz21.JPGz22.JPG_dsc0694.jpg

Joomla templates by a4joomla