Standardy europejskie w usługach hotelarskich
- Szczegóły
- Nadrzędna kategoria: Menu
- Odsłony: 3990
Uczniowie szkolili się u najlepszych
PODSUMOWANIE PROJEKTU
Dnia 18 grudnia 2014 roku w Technikum im. Józefa Hallera w Owidzu odbyło się uroczyste podsumowanie projektu:
,,STANDARDY EUROPEJSKIE W USŁUGACH HOTELARSKICH I GASTRONOMICZNYCH”
współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach środków Europejskiego Funduszu Społecznego.
Tego dnia Technikum w Owidzu zacieśniło również współpracę z firmą Flextronics.
- Szczegóły
- Nadrzędna kategoria: Menu
- Odsłony: 2851
NASI UCZNIOWIE NA PRAKTYKACH W LONDYNIE I LIPSKU
W RAMACH PROJEKTU:
"STANDARDY EUROPEJSKIE W USŁUGACH HOTELARSKICH I GASTRONOMICZNYCH"
Zapraszamy do codziennej lektury - sprawozdania z pobytu i oglądania zdjęć.
LINK DO STRONY:
https://www.facebook.com/pages/Praktyki-w-Londynie-i-Lipsku/239470232916263?fref=nf
- Szczegóły
- Nadrzędna kategoria: Menu
- Odsłony: 2979
ZAJĘCIA PEDAGOGICZNO-PSYCHOLOGICZNE
PRZYGOTOWANIA DO PRAKTYK
W każdą środę marca w naszej szkole odbywać się będą zajęcia pedagogiczno- psychologiczne przygotowujące uczniów do wyjazdu na praktyki zagraniczne.
Celem przewodnim cyklu warsztatów jest :"Poznanie sposobów na odnalezienie się w nowym środowisku, z dala od domu rodzinnego, a także metod walki ze stresem i niska samoocena". Cykle warsztatów poprowadzi pani Marzena Sinicka.
- Szczegóły
- Nadrzędna kategoria: Menu
- Odsłony: 3333
ZEBRANIE UCZESTNIKÓW PROJEKTU
Z KOORDYNATORAMI I RODZICAMI
„Standardy europejskie w usługach
hotelarskich i gastronomicznych”,
Dnia 20.02. 2014 odbędzie się spotkanie dyrektora Technikum im. gen. Józefa Hallera oraz koordynatorów projektu staży i praktyk zagranicznych z rodzicami i uczniami wyjeżdżającym na praktyki do Niemiec i Anglii w czerwcu 2014.
- Szczegóły
- Nadrzędna kategoria: Menu
- Odsłony: 3836
W naszej szkole realizowany jest projekt w ramach programu
„Uczenie się przez całe życie”
zatytułowany:
„Standardy europejskie w usługach
hotelarskich i gastronomicznych”,
współfinansowany z Europejskiego Funduszu Społecznego.
NOWOŚĆ!
W załącznikach lista wyników
egzaminu językowego i zawodowego.
Czytaj więcej: Standardy europejskie w usługach hotelarskich i gastronomicznych