header.jpg

Standardy europejskie w usługach hotelarskich

Uczniowie szkolili się u najlepszych
PODSUMOWANIE PROJEKTU

pp

Dnia 18 grudnia 2014 roku w Technikum im. Józefa Hallera w Owidzu odbyło się uroczyste podsumowanie projektu:
,,STANDARDY EUROPEJSKIE W USŁUGACH HOTELARSKICH I GASTRONOMICZNYCH”  
współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach środków Europejskiego Funduszu Społecznego.

loga projekt dorota2

Tego dnia Technikum w Owidzu zacieśniło również współpracę z firmą Flextronics.


loga projekt d

NASI UCZNIOWIE NA PRAKTYKACH W LONDYNIE I LIPSKU
W RAMACH PROJEKTU:
"STANDARDY EUROPEJSKIE W USŁUGACH HOTELARSKICH I GASTRONOMICZNYCH"

pro 

 Zapraszamy do codziennej lektury - sprawozdania z pobytu i oglądania zdjęć.

LINK DO STRONY:

https://www.facebook.com/pages/Praktyki-w-Londynie-i-Lipsku/239470232916263?fref=nf

loga projekt d

ZAJĘCIA PEDAGOGICZNO-PSYCHOLOGICZNE
PRZYGOTOWANIA DO PRAKTYK

dscn5272

W każdą środę marca w naszej szkole odbywać się będą zajęcia pedagogiczno- psychologiczne przygotowujące uczniów do wyjazdu na praktyki zagraniczne.

Celem przewodnim cyklu warsztatów jest :"Poznanie sposobów na odnalezienie się w nowym środowisku, z dala od domu rodzinnego, a także metod walki ze stresem i niska samoocena". Cykle warsztatów poprowadzi pani Marzena Sinicka.

 

loga projekt d

ZEBRANIE UCZESTNIKÓW PROJEKTU
Z KOORDYNATORAMI I RODZICAMI

„Standardy europejskie w usługach
hotelarskich i gastronomicznych”,

 

Dnia 20.02. 2014 odbędzie się spotkanie dyrektora Technikum im. gen. Józefa Hallera oraz koordynatorów projektu staży i praktyk zagranicznych z rodzicami i uczniami wyjeżdżającym na praktyki  do Niemiec i Anglii w czerwcu 2014.

loga projekt dorota

W naszej szkole realizowany jest projekt w ramach programu
„Uczenie się przez całe życie”
zatytułowany:
„Standardy europejskie w usługach
hotelarskich i gastronomicznych”,

współfinansowany z Europejskiego Funduszu Społecznego.

 

NOWOŚĆ!

W załącznikach lista wyników
egzaminu językowego i zawodowego.

Joomla templates by a4joomla