Chefs Only
21 października 2019 r. odbyła się w murach Zamku w Gniewie, jubileuszowa edycja jednego z najbardziej prestiżowych spotkań przedstawicieli świata kuchni - „Chefs Only“. Impreza została zorganizowana w ramach obchodów Światowego Dnia Szefów Kuchni. Ponad 60 szefów kuchni i cukierni stanęło przed wyzwaniem połączenia wodnych i lądowych inspiracji smakowych.
W wydarzeniu udział wzięli uczniowie naszego Technikum Żywienia pod opieką pani Elżbiety Piskorskiej nauczycieki przedmiotów gastronomicznych. Z roku na rok szefowie kuchni zaskakują swoimi pomysłami oraz nowymi technikami, stawiając sobie coraz większe wyzwania. Zmaganiom szefów kuchni przyglądali się uczniowie z klasy III naszego Technikum: Martyna Gniaź, Agnieszka Jeleń, Zuzanna Gornowicz, Agata Dybowska, Karolina Kowalke, Ewelina Osowiecka i Krzysztof Fabich.
Serdecznie zapraszamy do naszej galerii zdjęć J