Drukuj

1

Uczniowie trzeciej i czwartek  klasy technikum żywienia i usług gastronomicznych mieli okazję odwiedzić najnowocześniejszy w tej części Europy zakład produkcyjny oraz centrum dystrybucyjne Iglotex wykorzystuje najnowsze i unikalne na polskim rynku technologie produkcji, supernowoczesny park maszynowy oraz zaawansowane systemy automatyzacji, robotyzacji, digitalizacji i bezpieczeństwa produkcji. Po zwiedzeniu części produkcyjnej, uczniowie zapoznali się z historią zakładu i jego działalnością o ogólnopolskim i zagranicznym zasięgu. Na koniec czekała na uczniów miła niespodzianka w postaci degustacji miejscowych wyrobów. Pychota

1.jpg 419207533_874376268026378_4465545885559237722_n.jpg 419294066_874376294693042_8643836038498783117_n.jpg

419338894_874376541359684_4174827209000192986_n.jpg 420067781_874376254693046_8713373494569392993_n.jpg 420083701_874375918026413_219013208699921204_n.jpg